Vrtění africkým psem? Podivný případ znásilněné 16-leté dívky z Terezína v den 77. výročí smrti československých parašutistů a v den prolomení Benešových dekretů má podezřelé souvislosti!

20.06.2019 13:27

Vrtění africkým psem? Podivný případ znásilněné 16-leté dívky z Terezína v den 77. výročí smrti československých parašutistů a v den prolomení Benešových dekretů má podezřelé souvislosti! Africký migrant nebyl deportován do země původu, ale byl jenom vyhoštěn z Německa do ČR. Jako první v Česku známe důvod! Žádná nelegální migrace už v EU neexistuje, na to zapomeňte! Všichni řeší Afričana, ale o prolomení Benešových dekretů na Facebooku SPD není ani slovo, česká média to tutlají, pouze KSČM k tomu zaujala stanovisko!

 

Vrtění africkým psem? Podivný případ znásilněné 16-leté dívky z Terezína v den 77. výročí smrti československých parašutistů a v den prolomení Benešových dekretů má podezřelé souvislosti! Africký migrant nebyl deportován do země původu, ale byl jenom vyhoštěn z Německa do ČR. Jako první v Česku známe důvod! Žádná nelegální migrace už v EU neexistuje, na to zapomeňte! Všichni řeší Afričana, ale o prolomení Benešových dekretů na Facebooku SPD není ani slovo, česká média to tutlají, pouze KSČM k tomu zaujala stanovisko!

V České republice se začínají odehrávat mediální manévry na odvedení pozornosti od včerejšího skandálního a historického okamžiku [1], kdy soud v Hradci Králové poprvé v historii prolomil Benešovy dekrety. Všechna česká média mají pohotovost v redakcích a platí generální zákaz na medializaci této události. Situace došla tak daleko, že s největší pravděpodobností došlo ke zinscenování diverzní akce s cílem odvedení pozornosti médií od včerejšího historického a katastrofálního výsledku u soudu v Hradci Králové, který bude mít fatální důsledky pro celý český národ. Zatímco by měla všechna média, hlavně ta alternativní, psát o včerejším prolomení Benešových dekretů, namísto toho se věnují provokační hře s africkým migrantem. A on vlastně ani není migrant. Naše redakce totiž zjistila podrobnosti od německého ministerstva spravedlnosti, přinášíme je jako první server v ČR.

Demonstrace proti migraci v Drážďanech.

Regionální list Chomutovský deník přinesl včera v podvečer článek [2] o tom, že v obci Lukavec v Severních Čechách byla znásilněna 16-letá dívka africkým migrantem. Kauza ihned ovládla česká sdělovací média a i naše redakce byla bombardována emaily, abychom o tom napsali. Jenže, na celé kauze se nám něco od začátku nezdálo.

Především už dopředu nám v redakci bylo podezřelé, že český mainstreamový Deník bez okolků a natvrdo odhalil, že útočníkem je migrant z Afriky, který byl včera ráno v 7:00 hodin propuštěn z věznice v Drážďanech a byl z Německa vyhoštěn. Taková je oficiální verze Deníku. Na tomto příběhu nám nehraje ochota uvádět původ migranta. Byl to právě list Deník, který před časem čelil kritice v kauze prvňáčků z multikutli třídy na základní škole Plynárenská v Teplicích [3]. Výsledkem byl zátah policie na několik pisatelů, kteří na Facebooku arabské děti slovně napadali.

Afričan, který znásilnil dívku z Terezína, není migrant, ale cizinec s povolením k pobytu v ČR, zjistila redakce Aeronetu od tiskového odboru německého ministerstva spravedlnosti

Přijde nám velmi podivné, že mainstreamový list tak rychle a pohotově oznámí detaily o útočníkovi, když v době útoku ještě novináři nemohli mít všechny potřebné informace. Zřejmě je tedy někdo ochotně posunul ze zdrojů policie českým novinářům. A právě tady jsme se začali o celou kauzu zabývat. Obrátili jsme se proto na německé ministerstvo spravedlnosti s žádostí o informace o propuštěném muži na základě německého zákona o svobodném přístupu k informacím. A dnes odpoledne jsme dostali odpověď. Informace, které přinášíme jako první server v ČR, zřejmě vrhnou na celou kauzu úplně jiné světlo.

Africký migrant. Už vlastně ne migrant, ale cizinec s pobytovým vízem. Ilustrační foto.

Propuštěný muž byl před časem zadržen v Drážďanech kvůli páchání trestné činnosti na celém území Saska. O jakou trestnou činnost se jednalo, nám tiskový odbor ministerstva neposkytl. Včera ráno byl propuštěn v Drážďanech z výkonu trestu a dostal od německých úřadů vyhoštění. Na náš dotaz redakce, proč nebyl deportován do země původu, jsme dostali odpověď, že… osoba nesplňuje podmínky pro deportaci, protože předložila platné doklady o povolení k pobytu v České republice. Ze stejného důvodu nebyla ani vyžádána spolupráce s českou cizineckou policií při předání osoby na hranicích, protože se nejedná o běžence, nejde o migrující osobu, ale o osobu s pobytovým statusem a povolením k pobytu na území ČR, které vydalo české ministerstvo vnitra, uvádí tiskový odbor ministerstva spravedlnosti v odpovědi naší redakci.

Odvádění pozornosti od prolomení Benešových dekretů k migrantovi, který ani není migrant, ale cizinec s povolením k pobytu v ČR

Tuto informaci přinášíme jako první server v ČR a překvapuje nás, že žádný jiný server v ČR se neobtěžoval ověřit si původ onoho migranta u německého ministerstva spravedlnosti. To máme dělat práci za mainstreamové novináře? Africký násilník, který znásilnil 16-letou dívku z Terezína, tak není migrant a ani běženec, ale je to legální cizinec s povolením k pobytu v České republice. Do ČR byl vyhoštěn z Německa z toho důvodu, že má povolení k pobytu v ČR právě od českého ministerstva vnitra. Takže, není to žádný nelegální migrant, pane Okamuro, není to žádný běženec, ale vízový cizinec, který je držitelem povolení k pobytu v ČR. A toto zjištění úplně mění celou situaci a narativ celého příběhu, protože celé to začíná vypadat jako vrtění psem na odvedení pozornosti od včerejšího prolomení Benešových dekretů v ČR.

Realita cizinců s pobytovými vízy. Arabské Teplice.

Pojďme si to zpětně shrnout. Český Deník včera nejprve uvede neuvěřitelnou a otevřenou zprávu, že africký migrant znásilnil 16-letou dívku z Terezína. Informaci ihned a ochotně tlumočí všechna média, neustále se opakuje, že šlo o migranta z Afriky, který byl včera ráno propuštěn z vězení v Drážďanech a ihned byl vyhoštěn z Německa do ČR. Tomio Okamura z SPD na svém Facebooku ihned začal pokládat logické a věcné otázky, jak je možné, že migrant byl propuštěn a vpuštěn do ČR, ale odpověď na tuto otázku jsme právě teď již přinesli.

Co mně však znepokojuje, to je neustálé nepochopení Tomia Okamury, co se vlastně v ČR a v celé Evropě děje. Pane Okamuro, znovu si prosím uvědomte, že na nelegální migranty se už v Evropě nehraje, a dokonce se už nehraje ani na migranty jako takové. Dnes se jim už říká cizinci s povoleními k pobytu. A ten násilník z Afriky, který včera znásilnil 16-letou dívku v ČR, má povolení k pobytu vystavené českým ministerstvem vnitra.

Naprosto nulová reakce politických stran v ČR, ale i alternativy ve vztahu k prolomení Benešových dekretů

Všechna média v ČR řeší vízovaného cizince z Afriky, kterému Jan Hamáček, anebo předtím Milan Chovanec, vystavili povolení k pobytu v ČR, všichni to tutlají a drží pod pokličkou, takže s touto informací musí zase přijít Aeronet. A přitom nikdo se neuvědomuje, že jde dost možná o provokaci s cílem odvedení pozornosti od včerejšího prolomení Benešových dekretů v kauze Walderode u soudu v Hradci Králové. Když se podívám na Facebook SPD, není tam ani slovo o převratném soudním rozhodnutí.

Žádné vyjádření SPD k prolomení Benešových dekretů a vracení majetků vdově po členovi Sudetoněmecké strany Konráda Henleina a členovi Wehrmachtu a nacistické tajné služby Abwehrstelle v Praze. Na Facebooku SPD prostě není k tomuto tragickému kroku české justice ani slovo. Namísto toho se SPD pouští do nachystané návnady, kterou dost možná nadhodila úmyslně německá vláda, aby Afričan znásilnil Češku v ČR, a tím se odvedla pozornost od hlavní kauzy včerejšího dne, od prolomení Benešových dekretů.

 

 

 

Nikdo z českých politiků k tomu nezaujal žádné stanovisko. Ani Tomio Okamura, ani Václav Klaus mladší, o dalších politicích nemá ani smysl hovořit, protože od nich se nic takového ani očekávat nedá. Ke kauze skandálního rozsudku se na Parlamentních listech vyjádřil pouze Miroslav Grebeníček z KSČM [4], což je opravdu málo.

Nelegální migrace už v EU neexistuje! Pokud vám nějaký Afričan znásilní dceru, máte 99,9% šanci, že je legálním vízovým cizincem s povolením k pobytu v ČR nebo v jiné okolní zemi EU

Národ by měl v této chvíli se sjednotit a požadovat zrušení rozsudku, zbavení soudců jejich pozic a vyvození zodpovědnosti pro všechny politiky a soudce, kteří by chtěli v budoucnu ohrožovat nebo zpochybňovat integritu Benešových dekretů a jejich aplikační rámec uplatněný na všechny Němce, Maďary a zrádce. Přesně v tomto pořadí. Žádná výjimka v Benešových dekretech ukryta není a odsunutí po roce 1945 se netýkalo jen Němců a Maďarů, ale i českých občanů, kteří zradili a kolaborovali, přijali německé občanství, vstoupili do SdP, NSDAP, případně podstoupili dobrovolně proces árizace, kterým se rodilí Češi mohli stát Němci. Všichni tito zrádci byli taktéž odsunuti po roce 1945.

Milan Chovanec na legendární tiskovce, kde oznámil, že ČR přijala všeho všudy jen 12 běženců.

A namísto toho, aby národ řešil skandální prolomení těchto dekretů, tak se politické partaje, hnutí, jednotliví politici a dokonce i alternativa rozčilují nad násilnickým migrantem,  který ale vůbec nakonec migrantem není, je to vízovaný cizinec s českým povolením k pobytu. Takové trapné chucpe! Mluvím o tom neustále každý pátek na SVCS, pořád dokola, že na nelegální migraci se dnes už v Evropě nehraje.

Po Evropě se prohání už jenom vízovaní cizinci s platnými povoleními k pobytu v jednotlivých členských zemích EU. Je to veřejné tajemství, které se tutlá a tají, politici o tom nechtějí nahlas mluvit. I proto se mlčí v ČR v kauze tohoto cizince, který neznámo jak přišel do ČR poté, co byl z Německa vyhoštěn. A nikomu to nedochází, proč byl vyhoštěn do ČR. Já bych očekával od politiků schopnost odlišovat maskírovku od podstatných věcí a problémů, jako je třeba prolomení Benešových dekretů. Ale zjevně se mýlím. Stačí nějaký africký cizinec s českým pobytovým vízem, který skočí na českou dívku někde v poli za Terezínem a celé informační pole je rázem překresleno. Davo-elitářské procesy řízení a jejich zoufalé důsledky.

-VK-

Šéfredaktor AE News

Zdroj a odkaz: aeronet.cz/news/vrteni-africkym-psem-podivny-pripad-znasilnene-16-lete-divky-z-terezina-v-den-77-vyroci-smrti-ceskoslovenskych-parasutistu-a-v-den-prolomeni-benesovych-dekretu-ma-podezrele-souvislosti/