VLASTENECKÁ VÝZVA

27.05.2020 11:47

VYZÝVÁM VLASTENCE TÉTO ZEMĚ KE SVORNOSTI!

 BUDE - LI POPTÁVKA PO SILNÉM VLASTENECKÉM HNUTÍ, VÍM JAK NA TO!
(Znovu si pročtěte a čtěte až do konce!)
Lidé probuďte se a věřte mi, byl bych nejšťastnější člověk na světě, kdyby se podařilo v ČR vytvořit silné vlastenecké hnutí, ale nejsem jen skeptik, ale hlavně realista. Mám již zkušenosti s Holešovskou výzvou, občanskou iniciativou Čas na změny atd a vím moc dobře, že vždy se protivníkovi podařilo vlastence rozhádat proti sobě a byl konec skvělého tahu vlastenců. Nepodceňujte sílu protivníka. Má neomezené finanční prostředky a má za sebou velké globalizační spojence v USA Gatese a v EU Sorose, jejich neziskové organizace, které šmíruji a vytáhnout na vás kde co, aby vás politicky zlikvidovali. Když si vygooglujete moje jméno, zjistíte, že jsem xenofób, prolhaný šiřitel Fake News a podporovatel Ruska a Kotlebovych nácků. Prostě by jste si ani kůrku chleba ode mne nevzali! To je jejich záměr. Všichni vlastenci se snaží najít ten správný recept na naši nemocnou politickou scénu zakládáním různých straniček a hnutí, ale já vás důrazně žádám a úpěnlivě prosím ve jménu toho, co vám je nejdražší, a to je naše vlast, Nedělejte to!!! Tříštění vlasteneckých sil je to, co vlastizrádci, sudetští Němci, Brusel a Washington potřebují. Rozděl a panuj! To je to, o co jim jde. A vy, kteří vymyslíte kdejaké straničky a hnutíčka, jim nahráváte! Kolik % dostalo ve volbách např. ANS? 00 prd! DSSS 3,0 prd! Kolik dostane Trikolora? 4,0 prd!!! Což už všichni zapomněli na premiérování a prezidentování Václava Klause staršího, utahování opasků, zlodějské privatizace, tunely, podpis Lisabonské smlouvy a hlavně amnestie podobná Havlové??? Uvědomme si, že vytváření nových stran a straniček je výhodný byznys, pokud docílíte 3%, máte vystaráno, dostanete od státu nemalé peníze. Generálů nebo Napoleonů je v této malé zemi více než vojska. K čemu je občanům, že k dnešnímu dni je v ČR registrováno cca 92 politických stran a hnutí. Chcete přidat 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100? Jak je libo, třeba 1000, ale výsledek? 0! 

O to přece opravdovým vlastencům nejde! Zabalte si těch nabízených 90 partají a hnutí a strčte si je do zadní části těla! Vítězství čeká pouze na 2 vlastenecké parlamentní strany, které nezradily naše a sovětské hrdiny z druhé světové války, které nepřepisují dějiny a které hlavně mají neomezený volební potenciál! A to je pro vítězství vlastenců v teto kriticky zle době nejdůležitější! Když se všichni vlastenci spojí a neuhnou z vítězné předvolební cesty, nikdo je nezastaví! Když budou chtít zvolí nejlepšího z nás za prezidenta tak, jako zvolili Zemana! Ne, že volby nic nevyřeší. To bylo obrovské vítězství vlastenců! 2,5 milionů hlasů není málo! Nyní už je prezident Zeman starý a nemocný. Hledejme za něj skvělou náhradu a hlavně se spojme do podpory SPD a KSČM. Pravicoví vlastenci nechť volí SPD a levicoví KSČM. Jiná reálná alternativa prostě neexistuje, pokud nechcete vyvolat krvavou občanskou válku na jejímž konci by byl vojenský zásah NATO. Horké hlavy je třeba zchladit! Nevěřte naivitě těchto horkých hlav! Myslete vlastenci několik tahů dopředu než vyvedete hloupost! Prosím vás tak, jako nikdy jsem v životě nikoho neprosil. Neuvrhnete svou milovanou vlast do neštěstí!

Nazrál čas provést celospolečenské změny. EU se snaží nás ponížit, zastrašit, vydírat a vyždímat jako citron. Nedopusťme novodobé otroctví. Plán Merkelové a Macronovi nesmí vyjít! Chudší země nesmějí financovat bohaté země EU - je to proti logice! Potlačte svoje vůdcovske ambice ve prospěch celku. My to společné vítězství s SPD a KSČM dáme! Věřím tomu, věřte mi, prosím! Je tu ještě jedna možnost, kterou si vlastenci velmi důkladně a dobře promyslete. Pokud se Vám zdá, že SPD a KSČM nejsou zárukou potřebných změn nebo že na to nebudou stačit, pak máme jedinečnou šanci vybudovat silné vlastenecké hnutí VLAS NEZRADÍME!, ale to za předpokladu, že nejen půjdete do toho všichni se mnou, ale i společně musíme vytvořit silnou finanční základnu pro předvolební boj, který nás za rok čeká do sněmovny, a to formou daru na transparentní účet našeho vlasteneckého hnutí, který bychom založili po ustavujícím sněmu našich vlastenců a vzniku nového hnutí, které je třeba zaregistrovat, a to formou Národ sobě! 

Slibme si, že obstojíme v této těžké zkoušce národní a vlastenecké dospělosti a VLAST NEZRADÍME!

Jiří Bezák, 27.5.2020