To je síla! Okamura údajně rozluštil, proč Petříček a Babiš podpořili globální pakt o uprchlících

08.01.2019 08:55
 Před 18 hodinami.  Redakce AC24  Z domova  6345  0

Předseda hnutí SPD Tomio Okamura sdílel na své facebookové stránce příspěvek, ve kterém vysvětluje, proč podle jeho názoru ministr zahraničí Petříček spolu s premiérem Babišem podpořili pakt o uprchlících. (Foto: Facebook)

 

 

Okamura píše, že švédští sociální demokraté investovali 8 miliónů švédských korun (cca 20 mil. Kč) z kapes daňových poplatníků ke zvýšení účasti voličů z řad migrantů ve volbách.

Díky tomu se sociálním demokratům podařilo dosáhnout příznivých výsledků ve stockholmských čtvrtích, ve kterých drtivou většinu obyvatel tvoří migranti, tvrdí předseda SPD.

„Takže je to podobné tomu, co říkal poradce bývalého britského premiéra Tonyho Blaira, že sociální demokraté si ve formě imigrantů vozí své voliče," dodává.

Nakonec se tím podle Okamuryvysvětluje, proč Babišova vláda podpořila pakt OSN o uprchlících.

„Už chápete, proč předseda ČSSDHamáček podporuje islám a europoslanec ČSSD Poche kvóty na migranty? Už chápete, proč ministr zahraničí Petříček z ČSSD spolu s premiérem Andrejem Babišempodpořili globální pakt o uprchlících? Normální čeští voliči zrádné sociální demokraty už volit nechtějí, a tak si musí sociální demokraté nové „voliče" importovat ve formě muslimských přistěhovalců. Že tím jaksi zničí naši zemi, je vůbec nezajímá," tvrdí.

Jak uvádí Okamura, nedávná studie Pew Research Center odhadla, že zastoupení muslimů ve Švédsku stoupne v celé populaci (kvůli vysoké porodnosti) do roku 2050 na 11 %, i kdyby se imigrace do Švédska ihned zastavila.

Zdroj: https://ac24.cz/-/to-je-sila-okamura-udajne-rozlustil-proc-petricek-a-babis-podporili-globalni-pakt-o-uprchlicich?redirect=%2Fzpravy-z-domova%3Fp_p_id%3Dcom_liferay_asset_publisher_web_portlet_AssetPublisherPortlet_INSTANCE_ddPSb4sW0Sbe%26p_p_lifecycle%3D