Jiří Bezák: Tato volební strategie zajistí českým vlastencům vítězství

18.05.2020 18:58

Dobrý den vlastenky a vlastenci,

 

           odstranění sochy maršála Koněva, hrdiny SSSR a ČSSR,  držitele nejvyšších státních vyznamenání Polska, Francie, Velké Británie a USA, ale hlavně jednoho ze sovětských maršálů, kteří osvobodili východní a střední Evropu od nacistického Německa mně přivedlo na myšlenku NUTNOSTI SJEDNOTIT ČESKÉ VLASTENECKÉ SÍLY. O to více je to nutné, když v Řeporyjích byl odhalen pomník vlasovcům, kteří byli válečnými zločinci a jejich ROA byla zřízena nacistickým Německem. Bok po boku se podíleli němečtí nacisté a vlasovci například na masakru civilistů v Zákřově.

          Jako analytik vycházím z toho, že k vítězství vlasteneckého pana prezidenta Zemana stačilo zhruba 2,5 milionů hlasů českých voličů. Celkem je českých voličů asi 8 milionů, ale k volbám pravidelně chodí cca 56% voličů, což je cca 4,5 milionů voličů. Z těch dalo panu prezidentovi cca 55% hlasů. 

           Nejprve je třeba si ujasnit kdo je kdo! V Poslanecké sněmovně je zvoleno 200 poslanců, kteří získali hlasy voličů pro 9 parlamentních stran. Zbylé hlasy pro ostatní neparlamentní strany (získaly méně než 5% hlasů) propadly ve prospěch nejsilnější parlamentní strany ANO.  Z hlasování pro odstranění sochy maršála Koněva hlasovali na Praze 6 radní a zastupitelé těchto vlastizrádných stran: ODS, STAN, TOP 09, KDU-ČSL, ANO, PIRÁTI a ZELENÍ. Těm třem pachatelům, Novotnému, Kolářovi a Hřibovi kryje záda další vlastizrádce Petříček za ČSSD.

              Z toho všeho vyplývá, že 7 parlamentních stran kryje vlastizradu  3 pražských komunálních politiků a klidně jsou schopné vztahy s Ruskou federací kvůli nim OBĚTOVAT dosud DOBRÉ VZTAHY a zhoršit je natolik, aby vlastně vypadlo Rusko a i Čína z výběrového řízení na dostavbu české jaderné elektrárny. Přicházejí tak v úvahu jen západní firmy (mimo jiné z USA) a jedná se o obrovské peníze, z nichž někomu nejspíše něco kápne. Další co motivuje prokorupčně vlastizrádné politiky jsou ve hře tzv. Benešovy dekrety, jejichž zrušením by se otevřela cesta k sudetským restitucím, na nichž by se rovněž přiživili.
 
 

    Z uvedeného je jasné, že ve sněmovně zbývají jen 2 české vlastenecké parlamentní strany, a to pro pravicové voliče SPD a pro levicové KSČM.  Pokud čeští vlastenci budou uvědomělí a nebudou volit neparlamentní strany, které nemají šanci prolomit 5% hranici a zvolí pouze 1 z těchto 2 variant, tak obě vlastenecké strany dohromady mohou získat nad 50% hlasů a mohou vytvořit koaliční vlasteneckou vládu. Samozřejmě je nutný odliv voličů ze zbabělé ČSSD ke KSČM a ze zbabělé ANO k SPD. 

          To už je samozřejmě na zvážení vlasteneckých voličích, zda se jim líbí zbabělé lavírování ANO a Babiše a ČSSD a Hamáčka s vlastizrádnou opozicí Demobloku.

 
 
 

V jednotě vlastenců je obrovská netušená síla

        Moje předvolební strategie je snadno pochopitelná a srozumitelná. Je jen třeba, aby vlastenci , volící prezidenta Zemana, si uvědomili, že tříštění sil mezi zbabělé strany ANO a ČSSD na jedné straně a mezi předem prohraný boj malých neparlamentních stran na straně druhé automaticky oslabuje možné vítězství SPD a KSČM!  Taktizování a vymýšlení jiných stran a hnutí, které by údajně vyhrály je nesmyslné a způsobí prohru vlastenců a naopak vyhrají  díky tomu vlastizrádci a zbabělci. Rovněž nemeditujme o tom, zda pánové Okamura a Filip jsou těmi správnými lídry. Prostě jiní nejsou tak, jako nikdo jiný nebyl než pan Zeman správný protikandidát Drahoše. 

 

Nevím jak Vy vlastenci, ale já mám jasno!

             Protikandát vlastizrádců a zbabělců je jasný: pro pravici SPD a pro levici KSČM!

 

            Moje poslední otázka Vám vlastencům je krátká, jasná a srozumitelná:

 

JDEME SPOLU DO TOHO?

POKUD ANO, SLIBME SI:
 

VLAST NEZRADÍME!