Cosi je ve Státě českém shnilého! - komentář Jiřího Bezáka k aktuálním událostem

07.02.2019 09:43

  Není vůbec jednoduché rozpoznat, z pohledu českých občanů, jak to "politické divadlo" s nimi vrcholní politici hrají. 

Prvním průšvihem na domácí politické scéně byla zbytečná smrt našich nejlepších vojáků AČR v Afghánistánu na podzim minulého roku.  Většina politiků, tj. prezident, premiér a politických stran, tj. ANO, ODS, PIRÁTI, ČSSD, KDU-ČSL, TOP 09 a STAN, podpořili nesmyslné setrvávání našich vojáků na sebevražedné misi v Afghánistánu s odůvodněním, že jsme členy NATO a tudíž musíme bojovat za ideály této útočné aliance v Afghánistánu proti terorismu. Pakliže prezident Zeman onehdy hovořil o tom, že s teroristy se nevyjednává, ale bojuje, pak je překvapivý obrat vedení USA, jež s afghánským Talibanem vyjednává o zastavení občanské války v Afghánistánu a stažení vojáků USA a nejspíše i NATO z této středoasijské, okupované země státy NATO. Vrcholní čeští politici, včetně prezidenta, jsou nejspíše zaskočeni jednáním USA a taktně k tomu mlčí. Jediným statečným politikem z ČSSD, který volal na podzim loňského roku po stažení vojáků AČR z Afghánistánu byl Lubomír Zaorálek, jehož názor vyvolal přímo pobouření u "lepšolidí z demokratických stran". Dlužno podotktnout, že v českém parlamentu jsou pouze 2 politické strany, které rovněž kritizovaly naší účast na zahraničních misích v Afghánistánu a na ruské hranici, a to SPD a KSČM.

Zajímavým poznatkem je rovněž to, že prezident Zeman a jeho oponenti z "lepšolidských stran" jaksi pozapomněli, že náš národ o členství v NATO nestál a ani nebyl dotázán v referendu, zda si to přeje či ne! Holt čeští vrcholní "dobroserové" vědí moc dobře co je pro náš národ dobré či ne, ačkoliv  HLAS LIDU je HLAS BOŽÍ.  A HLAS LIDU, pokud by se v referendu směl projevit, by jasně zněl ve smyslu vyhlášení NEUTRALITY , stejně tak, jako je tomu v případě Rakouska a Švýcarska. Bohužel vybičovaný kult osobnosti Václava Havla a jeho podlézavost a vlezdoprdelství Albrightové (tehdejší ministryni zahraničních věcí USA) v roce 1999, slavily úspěch a dopadly na úrodnou půdu i dnešního prezidenta Zemana a všech "demokratických" partají v tehdejším Česku jakož i dnes 20 let, poté, kdy útočný pakt NATO humanitárně bombardoval v roce 1999, krátce po našem vstupu, civilisty v Srbsku, kde jich téměř 3000 zbytečně a nespravedlivě zahynulo. Být prezidentem Zemanem a politiky,  kteří z ostatních politických stran v ČR, tento hanebný zločin NATO navíc uznáním Kosova podpořili, za nějž se Srbsku nynější americký prezident USA Trump omluvil, při podívání se do zrcadla by se mi udělalo nevolno!

   Druhým průšvihem prezidenta Zemana a premiéra, vlády a dalších "lepšolidských" stran a politiků je uznání samozvaného venezuelského prezidenta, jehož jméno zní:

Popis

Juan Guaidó, celým jménem Juan Gerardo Guaidó Márquez, je demokratický venezuelský politik a předseda venezuelského Národního shromáždění bojující proti komunismu a Nicolasovi Madurovi.

 Současný venezuelský prezident Nicolas Maduro byl vloni demokraticky zvolen a ujal se opětovně úřadu, nicméně letos si vzpomněly USA a např. Francie v čele s francouzským lidem nenáviděným demokraticky zvoleným prezidentem Macronem (jenž má na svědomí více než desítku mrtvých demonstrantů z řad Žlutých vest, jež zabila mu oddaná francouzská policie při 12 sobotních velkých celostátních demonstracích od 17.11.2018), že vlastně lepším prezidentem Venezuely by byl jim lépe nakloněný Juan Guaidó, protože by jim umožnil okrást venezuelské občany o národní surovinové bohatství ropu, které podle odhadů je pod Venezuelou nejvíce na světě:

    Z předchozího je patrné, že se potvrzuje to, že občané ČR žijí v iluzi, že Zeman a Babiš (ANO) či Hamáček (ČSSD), jsou mnohem lepší než Schwarzenberk a Kalousek (TOP 09) či Němcová (ODS)  či Bělobrádek a Herman(KDU-ČSL) , ačkoliv obojí je pouze rubem a lícem jedné a též proamerické mince, té mince, která z naší vlasti a nás prostých lidí učinila novodobé otroky!