Aliance národních sil (ANS): Programem ANS jsou 3 ANO a 3 NE

10.02.2019 07:58

Program ANS

Cílem ANS je bezpečnásamostatná a soběstačná republika, která hájíčeské národní zájmy a tradiční rodinu.


NUTNÉ předpoklady k dosažení cílů ANS:

1. VYSTOUPENÍ Z NATO. Jedině tehdy bude zajištěna naše bezpečnost, uchován mír a ČR přestane být zatahována do cizích agresivních válek, se všemi z toho plynoucími důsledky. Je nezbytné vystoupit z NATO a být neutrálním státem s bezpečnostními zárukami velmocí.

2. VYSTOUPENÍ Z EU. Jedině tehdy zabráníme snahám o likvidaci českého státu a bude zastavena islamizace ČR, která je organizována vedením EU. Je nezbytné vystoupit z EU, přestat být kolonií a získat opět samostatnost.

3. ZESTÁTNĚNÍ STRATEGICKÝCH ODVĚTVÍ NÁRODNÍHO HOSPODÁŘSTVÍ. Jedině tehdy dojde k opětnému ekonomickému postavení ČR na nohy. Je nezbytné realizovat program ekonomické obnovy a zásadně upřednostňovat české národní zájmy, obnovit trvalou státní kontrolu klíčového průmyslu a přírodních zdrojů, podporovat potravinovou soběstačnost, vznik družstev a podniků se zaměstnaneckými akciemi, budovat sociální stát a mezigenerační solidaritu.

LETÁČEK ANS KE STAŽENÍ ZDEaliancenarodnichsil.cz/wp-content/uploads/2018/01/PROGRAMEM_ANS_jsou_3_ANO_a_3_NE.pdf

Vážení přátelé!

Dovolujeme si Vám navrhnout jednání o připojení k vlasteneckému politickému hnutí ALIANCE NÁRODNÍCH SIL. Vycházíme z idey, že jenom smrt je nevratná, a proto je systémová změna pravidel fungování ČR nejen životně nutná, ale i možná!

Směr veškerého našeho konání a směřování určuje jediná otázka: „Je to dobré pro naši zemi?“. Řídíme se heslem patrona České země knížete Václava: „Cizí nechceme, svoje nedáme!“

Chceme vystoupit z NATO i z EU, zrušit plnění OSN Agendy 2030 a dohodu s OSN z roku 2008 o naší účasti na přesídlovacích programech.

​ANS prosazuje společné jednání vlasteneckých sil napříč politickým spektrem – nehledě na tzv. levici a tzv. pravici. Za hlavní dělící linii současné politické scény (české i evropské) považuje rozdílný vztah jednotlivých subjektů k následujícímu: vlastenectví versus multikulturní globalismus.

​Naší filosofií je spolupráce s každým spolkem, občanskou iniciativou a jednotlivci, pokud jsou jejich názory v souladu s principy soužití, prosperity a míru v naší zemi.

Naše motto, vycházející z husitské historie, zní: „Nepřátel se nelekejme a na množství nehleďme!“

Těšíme se na spolupráci.

PhDr. Vladimíra Vítová, Ph.D., předsedkyně

Zdroj a odkaz: aliancenarodnichsil.cz/